Zeefmachines van HAscreen

Met behulp van een grondzeefmachine kunt u materialen op een makkelijke en snelle wijze van elkaar scheiden. Wij van HAscreen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Alle grondzeefmachines die wij verkopen zijn getest en voorzien van het CE-keurmerk. De grondzeefmachines worden altijd op maat gemaakt voor de klant en zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Materialen snel scheiden

Met behulp van onze zeefmachines kunt u materialen van elkaar scheiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheiden van klinkers en zand of filteren van grind uit en losse grond. Afhankelijk van de materialen die uw wilt scheiden, maakt u de keuze voor een bepaald zeefdek. Onze grondzeefmachines kunnen alle gewenste materialen van elkaar scheiden. Op basis van uw toepassing adviseren wij u graag welke machine hiervoor geschikt is.

Bekijk ons assortiment en gebruik de keuzehulp om te bepalen welke zeefmachine u nodig heeft. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

Voor wie?

Onderzoeksbureau

Op zoek naar een geschikte zeefmachine die 100% accuraat is voor bodem- en archeologische onderzoeken? Kies dan voor een mobiele zeefaanhanger met 20 mm, die veel worden gebruikte bij dergelijke klussen en voldoen aan NEN 5707 en NEN 5897.

Tuin- en parkonderhoud

Onze zeefmachines zijn zeer geschikt in tuin- en parkonderhoud. Minimaliseer de aan- of afvoer van grond of verwijder op duurzaame wijze de Japanse duizendknoop.

Particulier

Uw eigen tuin aan het renoveren en u wilt bijvoorbeeld grind van grond scheiden? Onze kruiwagen zeef is hiervoor zeer geschikt. Doordat u onze machines kunt huren, heeft u ook geen hoge kosten.

Contactformulier

  • Voor welke toepassing wilt u de machine gebruiken?
© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.