Zeefmachines van HAscreen

Tweedehands zeefmachine

Huigen Achterkamp BV uit Empe, bekend van de HAscreen, biedt u uit een breed assortiment graag een tweedehands zeefmachine en andere hulpmiddelen aan om te kopen, zoals een minikraan met grijpermodule. De machines worden voor verschillende toepassingen ingezet in diverse bedrijfstakken.

Elke situatie, elke zeefklus, vraagt om een specifieke aanpak en dus een maatwerk tweedehands zeefmachine om te kopen.

 

Onze opties voor een tweedehands zeefmachine

Met behulp van de tweede hands grondzeefmachine die u bij ons kunt kopen, is het mogelijk om materialen op een makkelijke en snelle wijze van elkaar scheiden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Iedere grondzeef die wij verkopen is getest en voorzien van het CE-keurmerk. De tweedehands zeefmachine die wij u aanbieden om te kopen, wordt indien gewenst altijd op maat gemaakt voor de klant en is 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Materialen snel scheiden

Met behulp van onze zeefmachines kunt u materialen snel van elkaar scheiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheiden van klinkers en zand of het filteren van grind uit en losse grond. Afhankelijk van de materialen die uw wilt scheiden, maakt u de keuze voor een bepaald zeefdek. Iedere tweedehands zeefmachine die u bij ons kunt kopen, is in staat om alle gewenste materialen van elkaar scheiden. Op basis van uw toepassing adviseren wij u graag welke machine voor u het meest geschikt is.

 

Benader ons snel bij interesse

Bekijk ons assortiment en gebruik de keuzehulp om te bepalen welke tweedehands zeefmachine u nodig heeft en dus het beste kunt kopen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar als u belt naar 06 11 24 51 86 of als u een e-mail stuurt naar info@hascreen.com. Uiteraard helpen wij u zo goed mogelijk als u een tweedehands zeefmachine wilt kopen.

Voor wie?

Onderzoeksbureau

Op zoek naar een geschikte zeefmachine die 100% accuraat is voor bodem- en archeologische onderzoeken? Kies dan voor een mobiele zeefaanhanger met 20 mm, die veel worden gebruikte bij dergelijke klussen en voldoen aan NEN 5707 en NEN 5897.

Tuin- en parkonderhoud

Onze zeefmachines zijn zeer geschikt in tuin- en parkonderhoud. Minimaliseer de aan- of afvoer van grond of verwijder op duurzaame wijze de Japanse duizendknoop.

Particulier

Uw eigen tuin aan het renoveren en u wilt bijvoorbeeld grind van grond scheiden? Onze kruiwagen zeef is hiervoor zeer geschikt. Doordat u onze machines kunt huren, heeft u ook geen hoge kosten.

Contactformulier

  • Voor welke toepassing wilt u de machine gebruiken?
© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.