Zeefmachine op maat kopen

Met behulp van een zeefmachine op maat kunt u gemakkelijk materialen van elkaar scheiden bij uw project. Door materialen op een zorgvuldige wijze van elkaar te scheiden, kunnen ze worden hergebruikt en gerecycled.

Bij Huigen Achterkamp BV in Empe zijn we gespecialiseerd in het bouwen van praktische, wendbare en kwalitatief goede HAscreen zeefmachines op maat. Een zeefmachine van ons is 100% elektrisch, uniek en nu te koop. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Een zeefmachine huren

Bij ons staan diverse zeefinstallaties te huur en daarnaast hebben we ook altijd wel een schudzeef te koop.  Zowel particulieren als bedrijven kunnen een zeefmachine huren voor diverse werkzaamheden. Denk aan het scheiden van materialen tijdens bijvoorbeeld tuinaanleg, maar ook bij bodemonderzoek of archeologisch onderzoek.

De zeefmachines variëren in omvang, gewicht en wendbaarheid. U kunt bijvoorbeeld al een schudzeef huren per dag. Wij adviseren u graag welke zeefmachine het meest geschikt is voor uw project en of u het beste kunt kiezen voor een exemplaar dat wij te koop of te huur hebben staan.

Een zeefmachine kopen

Bij Huigen Achterkamp BV in Empe hebben we diverse elektrische zeefmachines ontwikkeld. Tevens vindt u bij ons indien gewenst een manuele zeefmachine. Samen met de klant bepalen wij welke zeef het beste aansluit bij de desbetreffende toepassingen en wensen.

Iedere schudzeef die wij te koop aanbieden heeft andere specificaties met betrekking tot het gewicht, de krachtbron of de gewenste wendbaarheid. Indien u besluit een zeefmachine op maat te kopen, is het mogelijk om zelf de kleur te kiezen. Daarnaast kunnen wij de machines ook bestickeren met uw logo.

Een schudzeef op maat laten bouwen

Wilt u een speciale zeefmachine die wij te koop aanbieden op maat laten bouwen voor uw project? Vrijwel alle machines die wij bouwen maken we op maat voor de klant. We bouwen gebruiksvriendelijke en wendbare machines die speciaal ontworpen en gebouwd zijn naar de wens en toepassing van onze klant.

Zo bouwen we schudzeven voor onder andere archeologische toepassingen, hovenierswerken, civieltechnische werkzaamheden en bodemonderzoeken. Ook is het mogelijk om voor andere toepassingen een schudzeef te laten ontwerpen en bouwen.

Gebruikte zeefmachines

Het ook mogelijk om een gebruikte zeefmachine bij ons te aan te schaffen. Hierdoor kunt u besparen op de kosten en kunt u toch een zeefapparaat van hoogwaardige kwaliteit bemachtigen. Vraag naar de mogelijkheden en ons actuele tweedehands aanbod met items die wij te koop hebben staan, waarin u wellicht uw tweedehandse zeefmachine vindt.

Neem contact met ons op en maak een afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die aansluiten op uw wensen of wilt u weten schudzeef te koop is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en maak een afspraak. Wij voorzien u graag van het juiste advies en hopen u een zeefmachine op maat te kunnen bieden voor uw project. Bel ons op 06 11 24 51 86, stuur een e-mail naar info@hascreen.com of neem direct online contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent de aanschaf van een zeefmachine op maat die wij te koop hebben staan.

Grondzeefmachines van Hascreen

Wij van HAscreen ontwerpen en bouwen al sinds 2009 zeer gebruiksvriendelijke grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Wij bouwen onze machines voor onder andere hoveniers, archeologische toepassingen, civieltechnische werkzaamheden en bodemonderzoeken. Onze machines zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Contact over grondzeefmachines

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze machines of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij voorzien u graag van het juiste advies en hopen u een oplossing te kunnen bieden. Of neem direct online contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent het kopen van een grondzeefmachine.

  • Voor welke toepassing wilt u de machine gebruiken?
© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.