Zeefmachine

Met behulp van een zeefmachine kunt u gemakkelijk materialen van elkaar scheiden. Door materialen op een zorgvuldige wijze van elkaar te scheiden, kunnen ze worden hergebruikt en gerecycled. Wij van HAscreen zijn gespecialiseerd in het bouwen van praktische, wendbare en kwalitatief goede zeefmachines op maat. Onze machines zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Zeefmachine huren

Het is bij HAscreen mogelijk om diverse zeefmachines te huren. Wij verhuren onze zeefmachines aan zowel particulieren als bedrijven voor diverse werkzaamheden. Denk aan het scheiden van materialen tijdens bijvoorbeeld tuinaanleg, maar ook bij bodem- of archeologisch onderzoek. De zeefmachines variëren zowel in omvang, gewicht als wendbaarheid. U kunt bij HAscreen bijvoorbeeld al een schudzeef huren vanaf €5,- per dag. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag welke zeefmachine het meest geschikt is voor uw project.

Zeefmachine kopen

Wij van HAscreen hebben diverse zeefmachines ontwikkeld. Gezamenlijk met de klant bepalen wij welke zeef het beste aansluit bij de desbetreffende toepassingen en wensen. Zo verschillen onze zeefmachines met betrekking tot gewicht, krachtbron en wendbaarheid. Indien u een besluit een zeefmachine te kopen bij HAscreen, is het mogelijk om zelf de kleur te kiezen. Daarnaast kunnen wij de machines ook bestickeren met uw logo etc.

Zeefmachine laten bouwen

Wilt u een speciale zeefmachine op maat laten bouwen? Eigenlijk alle machines die wij bouwen maken we op maat voor de klant.  Bij HAscreen zijn we gespecialiseerd in het bouwen van gebruiksvriendelijke en wendbare zeefmachines. De zeefmachines zijn speciaal ontworpen en gebouwd naar wens en toepassing van onze klant.

Wij bouwen schudzeven voor onder andere archeologische toepassingen, hoveniers- en civieltechnische werkzaamheden en bodemonderzoeken. Maar het is ook mogelijk om voor andere toepassingen een schudzeef te laten ontwerpen en bouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte.

Gebruikte zeefmachines

Het ook mogelijk om een gebruikte zeefinstallatie bij ons te aan te schaffen. Hierdoor kunt u besparen op de kosten en kunt u toch een zeefapparaat van hoge kwaliteit bemachtigen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor ons actuele tweedehands aanbod.

Grondzeefmachines van Hascreen

Wij van HAscreen ontwerpen en bouwen al sinds 2009 zeer gebruiksvriendelijke grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Wij bouwen onze machines voor onder andere hoveniers, archeologische toepassingen, civieltechnische werkzaamheden en bodemonderzoeken. Onze machines zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Contact over grondzeefmachines

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze machines of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij voorzien u graag van het juiste advies en hopen u een oplossing te kunnen bieden. Of neem direct online contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op omtrent het kopen van een grondzeefmachine.

  • Voor welke toepassing wilt u de machine gebruiken?
© 2021 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Technische realisatie Sieronline B.V.