✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Een zeefmachine geheel volgens NEN 5897 normen voor uw onderzoek

Als u een NEN 5897 asbestonderzoek wilt uitvoeren op het bouw- en sloopafval en recyclinggranulaat bij uw project in Arnhem of Zutphen, zijn onze machines uitstekend om dit onderzoek te bevorderen. Dit komt omdat al onze machines zeer gebruiksvriendelijk zijn voor de reguliere veldwerker. De machines zijn makkelijk de bedienen, verstellen en te vervoeren en zijn 100% elektrisch. Doordat de machines onder 750 kilogram wegen mogen ze zonder groot rijbewijs vervoerd worden.

Zeefmachines kopen of huren

Heeft u bij een tijdelijk project behoefte aan een zeefmachine om een NEN 5897 onderzoek uit te voeren in regio Zutphen? Dan heeft u de mogelijkheid om eenvoudig en voor een scherpe prijs een machine bij ons te huren. Heeft u liever zelf een zeefmachine op voorraad voor toekomstige projecten? De gespecialiseerde medewerkers van Huigen Achterkamp BV in Empe zijn ervaren in het bouwen van praktische, efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zeefmachines op maat. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd de geschikte machine bezit voor het uitvoeren van een NEN 5897 asbestonderzoek voor uw project in Arnhem en omstreken.

Ontdek uw mogelijkheden en neem contact met ons op

Bent u benieuwd geworden naar onze machines en diensten? Schroom dan niet en neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor uw NEN 5897 asbestonderzoek nabij Arnhem te bespreken. Wilt u een NEN 5707 onderzoek uitvoeren? Ook dan bereikt u ons door te bellen naar 06 11 24 51 86 of stuur een e-mail naar info@hascreen.com en wij helpen u verder.

© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.