✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Zeefmachines voor volledig NEN 5707 onderzoek

Wanneer u ervan verzekerd wilt zijn dat de machines die u gebruikt voor een asbestonderzoek voldoen aan de NEN 5707, schakelt u de HAscreen V 4.0/ Compact of HAprobe in voor uw onderzoek in regio Apeldoorn, Arnhem of Zutphen. Onze machines zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen. Wilt u liever profiteren van ons maatwerk en een zeefmachine op maat kopen om uw NEN 5707 asbestonderzoek in regio Arnhem, Apeldoorn of Zutphen uit te voeren? Ook dat is mogelijk bij ons!

Gebruik onze zeven voor een NEN 5707 onderzoek

De zeefdekken van de zeven zijn te verwisselen binnen 4 minuten, van bijvoorbeeld 3 millimeter voor archeologie naar 20 millimeter voor grondonderzoek. Zo gebruikt u de zeven voor verschillende doeleinden en kunt u zowel asbestonderzoek uitvoeren voor bodem en grond als in puin. Op deze manier kunt u grondig NEN 5707 onderzoek uitvoeren bij uw project in Apeldoorn, Arnhem of Zutphen.

Bespreek uw wensen voor een NEN 5707 onderzoek

Wilt u profiteren van de diverse voordelen tijdens uw NEN 5707 asbestonderzoek in regio Arnhem, Apeldoorn en Zutphen? Neem dan contact op met onze specialisten in Empe en bespreek uw wensen. Of u nu NEN 5707 asbestonderzoek wilt doen of juist NEN 5897 onderzoek; wij voorzien u van deskundig advies en oplossingen op maat voor uw project in Zutphen, Arnhem of Apeldoorn. Bel ons op 06 11 24 51 86 of stuur een e-mail naar info@hascreen.com en wij helpen u verder.

© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.