✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

kleine zeefmachine

Een mobiele zeefinstallatie huren voor elke locatie in Apeldoorn of Arnhem

Wanneer u bezig bent met een project in regio Arnhem of Apeldoorn op een moeilijk begaanbaar terrein, dan biedt het huren van een mobiele zeefinstallatie dé oplossing. Onze mobiele machines zijn makkelijk te vervoeren en u verplaatst ze eenvoudig van de ene naar de andere plek. Daarnaast zijn de kleine zeefmachines licht en wendbaar, wat ze zeer gebruiksvriendelijk maakt. Eenmaal op locatie gebruikt u de grondzeefmachines voor het zeven van zand, grind en grond om de bodem vrij te maken van (afval)resten.

Profiteer van het vakmanschap en de duurzaamheid van onze installaties

Bij Huigen Achterkamp BV. doen we er alles aan om u in regio Apeldoorn of Arnhem de beste mobiele zeefinstallatie aan te bieden. Zodoende houden we er rekening mee dat onze machines inzetbaar moeten zijn in verschillende industrieën én letten we altijd op de duurzaamheid. Onze grond- of zandzeven zijn vaak bijvoorbeeld 100% elektrisch.

 

Neem contact met ons op of kom langs

Het huren van een mobiele zeefinstallatie is voornamelijk geschikt voor kleine, tijdelijke projecten in regio Arnhem of Apeldoorn. Wilt u meer informatie over onze huurmogelijkheden of heeft u andere vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 06 11 24 51 86 of een e-mail te sturen naar info@hascreen.com. Ook bent u van harte welkom in onze werkplaats in Empe om samen de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Wij zorgen voor maatwerk van de beste kwaliteit!

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.