✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

goud zeefmachine

Zo kunt u de Japanse duizendknoop verwijderen

Het is een vervelende gewaarwording als u ontdekt dat u last heeft van deze plant. De Japanse duizendknoop is namelijk een zeer agressieve exoot, waardoor het belangrijk is om deze zo snel mogelijk te verwijderen en te zeven, inclusief de wortels. Als u dit niet doet is de kans aanzienlijk dat hij schade aanricht aan uw andere flora en fauna door deze te verdringen. U voorkomt dit op een optimale manier door ter bestrijding de Japanse duizendknoop af te graven en vervolgens een bodemsanering toe passen met de juiste zeefmachine.

Onze machines helpen u de Japanse duizendknoop mét de wortels te verwijderen en te zeven

Als specialist op het gebied van deze machines, staat Huigen Achterkamp BV natuurlijk volledig tot uw beschikking. Daarom is het bij ons altijd mogelijk om een geschikte en helemaal elektrische zeefmachine te huren of te kopen. Ontdek daarom ons assortiment om de machine te vinden die voor u het meest effectief zal zijn tijdens het zeven en verwijdering van de wortels en plant van de Japanse duizendknoop.

 

Benader ons voor de bestrijding van de Japanse duizendknoop

Voor de bestrijding van de Japanse duizendknoop is ons bedrijf dus dé plek om uw zeef- en filteroplossing te kopen. Wij helpen u graag om de grondzeef te kopen die voor deze taak het meest geschikt is en bieden u altijd de optie om te kiezen voor ons maatwerk. Bel ons op 06 11 24 51 86 of stuur een e-mail naar info@hascreen.com. Zo wordt de bestrijding, het zeven en het verwijderen van de wortels en de plant van de Japanse duizendknoop u door ons gemakkelijk gemaakt.

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.