Grondzeefmachine

Met behulp van een grondzeefmachine kunt u materialen op een makkelijke en snelle wijze van elkaar scheiden. Wij van HAscreen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Alle grondzeefmachines die wij verkopen zijn getest en voorzien van het CE-keurmerk. De grondzeefmachines worden altijd op maat gemaakt voor de klant en zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Wat is een grondzeefmachine?

Met behulp van een grondzeefmachine kunt u materialen van elkaar scheiden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het scheiden van klinkers en zand of filteren van grind uit en losse grond. Afhankelijk van de materialen die uw wilt scheiden, maakt u de keuze voor een bepaald zeefdek. Onze grondzeefmachines kunnen alle gewenste materialen van elkaar scheiden. Op basis van uw toepassing adviseren wij u graag welke machine hiervoor geschikt is.

Grondzeefmachine kopen of huren

U kunt bij ons zowel een grondzeefmachine aanschaffen maar ook het is mogelijk om er voor een bepaalde tijd één te huren. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan grondzeefmachines die ieder geschikt zijn voor diverse toepassingen. De machines variëren in formaat en gewicht, zo verkopen wij wendbare zeeftafels maar ook grotere grondzeefmachines van circa 700 kg met eigen krachtbron.

Grondzeefmachine laten maken

Naast onze standaard zeefmachines kunnen wij ook op maat gemaakte grondzeven leveren. Samen met onze klanten bespreken we de toepassingen en behoeftes. Vervolgens ontwerpen en bouwen wij de machine en kan deze door de klant getest worden. Het is ook mogelijk om de machine in ieder gewenste kleur te laten coaten. Tenslotte bieden wij de optie om de machine te voorzien van uw bedrijfslogo.

Gebruikte grondzeven

Naast nieuwe en op maat gemaakte machines kunt u bij ons ook terecht voor verschillende tweedehandse grondzeven. Wij verkopen uitsluitend grondzeven van een hoge kwaliteit, ook in het geval van gebruikte grondzeven. Op deze wijze kunt een voor een mooie prijs, over een kwalitatieve grondzeefmachine beschikken.

Grondzeefmachines van Hascreen

Wij van HAscreen ontwerpen en bouwen al sinds 2009 zeer gebruiksvriendelijke grondzeefmachines voor diverse toepassingen. Wij bouwen onze machines voor onder andere hoveniers, archeologische toepassingen, civieltechnische werkzaamheden en bodemonderzoeken. Onze machines zijn 100% elektrisch en uniek. Bestaat het nog niet? Dan bouwen wij het!

Contact over grondzeefmachines

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze machines of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak. Wij voorzien u graag van het juiste advies en hopen u een oplossing te kunnen bieden. Of neem direct contact op via het onderstaande formulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  • Voor welke toepassing wilt u de machine gebruiken?
© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.