✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Kies altijd voor ons om de beste grondzeef te kopen

Wij zijn simpelweg hét bedrijf om de allerbeste grondzeef van te kopen. Wij zijn namelijk een aanbieder die gerenommeerd is in de volledige Benelux. Vanwege de kwaliteit die wij consistent leveren voor onze afnemers, hebben wij al veel klanten naar tevredenheid weten te helpen. Daarnaast zijn wij actief van de tuinonderhoudswereld tot in de piëteitstechniek. Als u een grondzeef wilt kopen vindt u veel opties in ons assortiment. Denk hierbij maar eens aan een stationaire zeefmachine, een loonwerkzeef of zelf aan een multi-zeefframe. Bij ons is er altijd wel een machine die perfect aansluit bij uw wensen.

Schaf bij ons de door u gewenste zeefinstallatie aan

Het is onze missie u optimaal te assisteren als u een grondzeef wilt kopen. Ook staan we u uiteraard bij als u liever een grondzeef wilt huren. Het meest voorname doel van ons bedrijf is namelijk altijd het leveren van echt maatwerk. Benader ons snel om gebruik te maken van onze hulp en de geschikte machine voor u te kiezen. Bel ons op het volgende nummer: 06 11 24 51 86. Het is ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@hascreen.com als u een grondzeef wilt kopen.

© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.