✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

goud zeefmachine

Een grondzeef huren uit onze verhuur nabij Apeldoorn en Zutphen

Wanneer u een grondzeef wilt huren uit onze verhuur nabij Apeldoorn of Zutphen, heeft u de keuze uit verschillende zeefmachines. Zo hebben we als zeef voor de grond de HAscreen Type 1. Deze mobiele zeefinstallatie wordt gebruikt om snel grotere zeefwerken uit te voeren. De installatie is snel te transporteren door middel van een hydraulische cilinder op de achteras en op de steunpoot. De cilinder wordt door middel van een hydraulische handpomp bediend. Een ander type grondzeef die u vindt bij onze verhuur nabij Apeldoorn en Zutphen, is de HAscreen Type 2. Deze machine is zeer geschikt voor hoveniers en grondverzetbedrijven die kleinere machines – van 1 tot 7 ton – inzetten als zeef voor partijen grond en grint.

Bekijk ook de andere machines uit onze verhuur

Naast een grondzeef hebben we in onze verhuur nabij Apeldoorn en Zutphen meerdere andere machines staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van het huren van een zandzeef? Daarnaast is een compacte zeef bij ons ook gemakkelijk te vinden. Of zoekt u juist een zeefmachine voor asbestonderzoek in regio Apeldoorn? Bij ons is het allemaal mogelijk! Vindt u de machine die u als zeef voor grond wil gebruiken niet terug in ons assortiment? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vraag advies over het huren van een grondzeef in regio Apeldoorn

Kies bij ons uw zeef voor grond uit het aanbod dat wij hebben staan voor uw project! U profiteert bij ons van de beste kwaliteit en service. Heeft u vragen over het huren van een grondzeef, wilt u advies vragen voor uw project in Apeldoorn of wilt u meer weten over de verhuur in Zutphen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 06 11 24 51 86 en info@hascreen.com.

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.