✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

kleine zeefmachine

Een grondzeef huren

Wanneer u een grondzeef wilt huren, heeft u de keuze uit verschillende grond en zandzeef machines. Zo hebben we als zeef voor de grond de HAscreen Type 1. Deze mobiele grondzeef kun je huren om snel grotere zeefwerken uit te voeren.

De installatie is snel te transporteren door middel van een hydraulische cilinder op de achteras en op de steunpoot. De cilinder wordt door middel van een hydraulische handpomp bediend. Een ander type grondzeef die u vindt bij onze verhuur is de HAscreen Type 2. Deze machine is zeer geschikt voor hoveniers en grondverzetbedrijven die kleinere machines – van 1 tot 7 ton – inzetten als zeef voor partijen grond en grind.

Bekijk ook de andere machines uit onze verhuur

Naast een grondzeef hebben we in onze verhuur ook diverse andere zeefmachines staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van het huren van een zandzeef- of grindzeef machine? Daarnaast hebben wij ook compacte zeefmachines die perfect zijn voor kleinere projecten. Bij ons vindt u altijd de juiste zeefmachine voor uw specifieke behoeften!

Vindt u de machine die u als zeef voor grond wilt gebruiken niet terug in ons assortiment? Neem dan contact met ons op, we denken graag met u mee!

Vraag advies over het huren van een grondzeef machine

Kies bij ons uw zeef voor grond uit het aanbod dat wij hebben staan voor uw project! U profiteert bij ons van de beste kwaliteit en service. Heeft u vragen over het huren van een zandzeef of grondzeef machine? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 06 11 24 51 86 en info@hascreen.com.

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.