✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Een kleine grondzeef huren van onze verhuur nabij Apeldoorn en Zutphen

Wanneer u een kleine grondzeef wilt huren van onze verhuur nabij Apeldoorn, Zutphen en Arnhem, heeft u de keuze uit verschillende zeefmachines die te huur staan. Zo hebben we de HAscreen Type 1. Deze mobiele zeefinstallatie wordt gebruikt om snel kleine en grotere zeefwerken uit te voeren. De installatie is snel te transporteren door middel van een hydraulische cilinder op de achteras en op de steunpoot. De cilinder wordt door middel van een hydraulische handpomp bediend. Een ander type kleine grondzeef die te huur staat bij ons bedrijf nabij Arnhem en Zutphen, is de HAscreen Type 2. Deze machine is geschikt om partijen grond en grind te zeven bij hoveniers en grondverzetbedrijven met kleinere machines van 1 tot 7 ton. De installatie is eenvoudig te verplaatsen via palletvorklepels.

Bekijk ook de andere machines uit onze verhuur

Naast een kleine grondzeef hebben we in onze verhuur nabij Arnhem, Apeldoorn en Zutphen meerdere machines te huur staan. Wat dacht u bijvoorbeeld van het huren van een zandzeef of een compacte zeef? Of zoekt u juist een zeefmachine voor asbestonderzoek in regio Apeldoorn? Bij ons is het allemaal mogelijk! Vindt u de machine die u zoekt niet terug in ons assortiment? Laat het ons weten, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

 

Vraag advies over het huren van een kleine grondzeef in regio Apeldoorn

Kies een kleine grondzeef uit het aanbod dat we te huur hebben staan voor uw project in Arnhem of Zutphen! U profiteert bij ons van de beste kwaliteit en service. Heeft u vragen over het huren van een kleine grondzeef uit onze verhuur in Empe of wilt u advies voor uw project in Apeldoorn of Zutphen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. U bereikt ons via 06 11 24 51 86 en info@hascreen.com.

© 2022 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.