✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

goud zeefmachine

Graven keurig zeven en ruimen met onze machines

In de piëteitstechniek is het van het uiterste belang dat het zeven en ruimen van de graven op een correct manier gebeurt. Aangezien een graf de laatste rustplaat is voor de geliefden van mensen, is het van belang deze goed te onderhouden met een kwalitatieve zeefmachine. Dit is namelijk een teken dat het benodigde respect wordt getoond en dat de waardigheid van de locatie goed wordt bewaakt. Daarom bieden wij u graag de juiste zeefmachines aan waarmee u op een correcte manier graven kunt ruimen en zeven. Geholpen door onze specialisten verzorgt u zodoende de beste mogelijke begraafplaatsservice.

De voordelen van onze machines

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u voor onze machines wilt kiezen om graven te ruimen of te zeven. Belangrijk om te noemen is het feit dat een zeefmachine voor een graf van ons bedrijf 100% elektrisch is. Hierdoor is het voor u mogelijk de werkzaamheden rond het ruimen en zeven van de graven zeer geluidsarm uit te voeren. Zodoende is het met de zeefmachine altijd mogelijk om een respectvolle manier de omgeving te verzorgen, zelfs gedurende uw werkzaamheden aan een graf.

 

Benader ons snel om een afspraak te maken

Zoekt u nog naar een zeefinstallatie waarmee u op een succesvolle manier graven kunt ruimen en zeven? Dan zit u bij Huigen Achterkamp BV zeker goed. Neem daarom snel contact met ons op om het assortiment door te nemen. Bel naar 06 11 24 51 86 of stuur ons een e-mail via info@hascreen.com. We bespreken de mogelijkheden van een zeefmachine voor een graf graag met u.

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.