✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

kleine zeefmachine

Ontdek de mogelijkheden van de goud zeefmachines van HAscreen

Bij HAscreen begrijpen we de unieke uitdagingen van het zeven van goud. Of u nu landbouwgrond bezit of deel uitmaakt van een groot bedrijf dat grond wil zeven, onze goud zeefmachines zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Assortiment: Wij bieden een divers aanbod van nieuwe en tweedehands goud zeefmachines, alsook aanverwante hulpmiddelen zoals minkraan, transportbanden, weegunits en waterpompinstallaties.

Kwaliteit en veiligheid: Elke grondzeef in ons assortiment is grondig getest en voorzien van het CE-keurmerk, wat zorgt voor kwaliteit en veiligheid.

Maatwerk: Onze zeefmachines zijn 100% elektrisch, licht, wendbaar en minimaal in onderhoud. Ze zijn volledig op maat gemaakt in onze werkplaats in Empe, waarbij we inspelen op uw specifieke wensen en eisen.

Waarom kiezen voor onze goud zeefmachine?

  1. Flexibiliteit: Koop of huur opties beschikbaar.
  2. Diversiteit in Zeefdekken: Keuze uit diverse zeefdekken, van maaswijdte 0.1×0.1 mm tot 120×120 mm, inclusief verenstaal, rvs zeefdekken, snarendekken en zelfreinigende dekken.
  3. Toepasbaarheid: Inzetbaar in combinatie met kleinere machines zoals minikranen en shovels.
  4. Persoonlijke Service: Wij denken met u mee om het optimale resultaat voor uw project te bereiken. Neem contact op via 06 11 24 51 86 of stuur een e-mail naar info@hascreen.com.

Ontdek HAscreen: Dé expert in goud zeefmachines

HAscreen, opgericht door Huigen Achterkamp, gebruikt zijn expertise als kraanmachinist en machineoperator om uw goudzeefuitdagingen aan te pakken. Onze no-nonsense aanpak en klantgerichte service maken ons een betrouwbare keuze voor uw projecten.

Locatie en Bereikbaarheid: Bezoek ons in Empe voor een persoonlijke kennismaking en ontdek de mogelijkheden van onze zeefmachines.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan nu contact op

Bij HAscreen gaan we verder dan alleen het leveren van een goud zeefmachine. Wij zijn betrokken bij uw project vanaf het ontwikkelingsstadium tot en met de uiteindelijke implementatie.

Bent u klaar om de efficiëntie en productiviteit van uw goudzeefproces te verbeteren? Neem via onderstaande button contact op met HAscreen!

© 2024 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Online marketing Marketing Concepts | Technische realisatie Sieronline B.V.