✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Verschillende zeven voor asbestonderzoek bij u in regio Apeldoorn of Arnhem

De verschillende elektrische zeefmachines van Huigen Achterkamp BV in Empe zijn speciaal ontwikkeld met het oog op bodemonderzoeken voor asbest en archeologie. Wanneer u onze zeven gebruikt voor asbestonderzoek bij u in Arnhem of Apeldoorn, profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn de zeven gebruiksvriendelijk voor de veldwerker, omdat het zeefdek op een hoogte gefabriceerd is die gemakkelijk bereikbaar is vanuit een staande werkhouding. Het zeefdek is traploos in te stellen qua zeefhoek en ook de trilfrequentie kan traploos en in verschillende richtingen worden afgesteld. In combinatie met een ingebouwde waterpomp en verstelbare nozzle kan er vanuit elke hoek worden geneveld. De zeven wegen allemaal onder de 750 kilogram en mogen daarom zonder groot rijbewijs worden vervoerd. Ideaal dus als u zelf een asbestonderzoek wilt uitvoeren bij uw project in Arnhem of Apeldoorn.

De juiste zeefinstallatie voor asbestinventarisatie in Arnhem of Apeldoorn

Met asbestonderzoek achterhaalt u niet alleen of er asbest aanwezig is, maar ook om welke soorten asbest het gaat en waar het zich bevindt. Voor grondige asbestinventarisatie bij uw project in regio Arnhem en Apeldoorn raden wij aan om de HAscreen V 4.0/Compact of de HAprobe te gebruiken. Omdat deze zeven zeer gebruiksvriendelijk zijn en op verschillende manieren kunnen worden afgesteld. Wilt u liever een zeefmachine op maat kopen? Ook dat is bij ons mogelijk. Op basis van uw wensen ontwikkelen we een machine waarmee asbestinventarisatie bij u in Apeldoorn en Arnhem gemakkelijk uitgevoerd kan worden.

 

Profiteer van maatwerk en deskundig advies

Wilt u ook profiteren van maatwerk bij uw asbestonderzoek? Neem dan contact op met onze specialisten in Empe en bespreek uw wensen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze zeefinstallaties voor asbestinventarisatie in regio Apeldoorn en Arnhem en voorzien u van deskundig en persoonlijk advies, bijvoorbeeld een NEN 5707 of een NEN 5897 onderzoek. Elke situatie en zeefklus vraagt immers om een specifieke aanpak en daarom ook een maatwerk machine. U bereikt ons door te bellen naar 06 11 24 51 86 of een e-mail te sturen naar info@hascreen.com.

© 2022 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.