✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Verschillende zeven voor asbestonderzoek bij u in regio Apeldoorn of Arnhem

De verschillende elektrische zeefmachines van Huigen Achterkamp BV in Empe zijn speciaal ontwikkeld met het oog op bodemonderzoeken voor asbest en archeologie. Wanneer u onze zeven gebruikt voor asbestonderzoek bij u in Arnhem of Apeldoorn, profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn de zeven gebruiksvriendelijk voor de veldwerker, omdat het zeefdek op een hoogte gefabriceerd is die gemakkelijk bereikbaar is vanuit een staande werkhouding. Het zeefdek is traploos in te stellen qua zeefhoek en ook de trilfrequentie kan traploos en in verschillende richtingen worden afgesteld. Een volle acculading is daarnaast goed voor minimaal 80 zeefuren. De hele machine wordt aangedreven door 12 of 24 volt, met een maximale Lwa van 68 dB. De HAscreen V 4.0 en HAprobe hebben een eigen waterreservoir van 110 liter. In combinatie met een ingebouwde pomp en verstelbare nozzle kan er vanuit elke hoek worden geneveld. De zeven wegen allemaal onder de 750 kilogram en mogen daarom zonder groot rijbewijs worden vervoerd.

Gebruik onze zeven voor NEN 5707 of NEN 5897 asbestonderzoek in Arnhem of Apeldoorn

De zeefdekken van de zeven zijn te verwisselen binnen 4 minuten, van bijvoorbeeld 3 millimeter voor archeologie naar 20 millimeter voor grondonderzoek. Zo gebruikt u de zeven voor verschillende doeleinden en kunt u zowel asbestinventarisatie uitvoeren voor bodem en grond als in puin. Op deze manier kunt u grondig NEN 5897 asbestonderzoek of NEN 5707 onderzoek uitvoeren bij uw project in Apeldoorn, Arnhem of Zutphen.

 

Bespreek uw wensen voor NEN 5707 en NEN 5897 onderzoek

Wilt u profiteren van bovenstaande voordelen tijdens uw NEN 5707 asbestonderzoek of NEN 5897 onderzoek in regio Arnhem, Apeldoorn en Zutphen? Neem dan contact op met onze specialisten in Empe en bespreek uw wensen. Of u nu NEN 5707 asbestonderzoek wilt doen of juist NEN 5897 onderzoek; wij voorzien u van deskundig advies en oplossingen op maat voor uw project in Zutphen, Arnhem of Apeldoorn. Bel ons op 06 11 24 51 86 of stuur een e-mail naar info@hascreen.com en wij helpen u verder.

© 2022 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.