✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

Onze machines zijn ideaal voor een asbestinventarisatie in regio Apeldoorn of Arnhem

De verschillende elektrische zeefmachines van Huigen Achterkamp BV in Empe zijn speciaal ontwikkeld met het oog op asbestonderzoek nabij Apeldoorn en Arnhem. Onze zeefmachines zijn gebruiksvriendelijk voor de veldwerker, omdat het zeefdek op een hoogte gefabriceerd is die gemakkelijk bereikbaar is vanuit een staande werkhouding. Het zeefdek is traploos in te stellen qua zeefhoek en ook de trilfrequentie kan traploos en in verschillende richtingen worden afgesteld. In combinatie met een ingebouwde waterpomp en verstelbare nozzle kan er vanuit elke hoek worden geneveld. Door deze makkelijk te gebruiken en verstelbare toepassingen zijn onze machines dus ideaal om een asbestinventarisatie mee uit te voeren nabij Arnhem of Apeldoorn.

De juiste zeefinstallatie voor asbestinventarisatie in Arnhem of Apeldoorn

Onze zeef- en filterinstallaties helpen u niet alleen om te achterhalen of er asbest aanwezig is, maar ook om welke soorten asbest het gaat en waar het zich bevindt. Voor grondige asbestinventarisatie bij uw project in regio Arnhem en Apeldoorn raden wij aan om de HAscreen V 4.0/Compact of de HAprobe te gebruiken. Echter is geen enkel asbestonderzoek in regio Apeldoorn of Arnhem hetzelfde, waardoor wij u altijd de mogelijkheid aanbieden om een zeefmachine op maat te kopen.

 

Profiteer van maatwerk en deskundig advies

Wilt u ook profiteren van echt maatwerk bij uw asbestonderzoek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw asbestonderzoek nabij Apeldoorn of Arnhem. U bereikt ons door te bellen naar 06 11 24 51 86 of een e-mail te sturen naar info@hascreen.com. Wij reageren spoedig op u.

© 2023 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.