✓ Klantspecifieke ontwerpen

✓ 100% elektrisch

✓ Gebruiksvriendelijk

hascreen

De juiste zeefinstallatie voor asbestinventarisatie in Arnhem of Apeldoorn

Met asbestonderzoek achterhaalt u niet alleen of er asbest aanwezig is, maar ook om welke soorten asbest het gaat en waar het zich bevindt. Voor grondige asbestinventarisatie bij uw project in regio Arnhem en Apeldoorn raden wij aan om de HAscreen V 4.0/Compact of de HAprobe te gebruiken. Deze zeven zijn zeer gebruiksvriendelijk en kunnen op verschillende manieren worden afgesteld. Wilt u liever een zeefmachine op maat kopen? Ook dat is bij ons mogelijk. Op basis van uw wensen ontwikkelen we een machine waarmee asbestinventarisatie bij u in Apeldoorn en Arnhem gemakkelijk uitgevoerd kan worden.

Profiteer van maatwerk en deskundig advies

Wilt u ook profiteren van maatwerk? Neem dan contact op met onze specialisten in Empe en bespreek uw wensen. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden van onze zeefinstallaties voor asbestinventarisatie in regio Apeldoorn en Arnhem en voorzien u van deskundig en persoonlijk advies. Elke situatie en zeefklus vraagt immers om een specifieke aanpak en daarom ook een maatwerk machine. U bereikt ons door te bellen naar 06 11 24 51 86 of een e-mail te sturen naar info@hascreen.com.

© 2022 HA Screen | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.